Et sundere liv skal ikke være dyrt

Ægteparret Althea Sabroe og Sten Melms har 50 års helsekost-erfaring i Holte Helsekost, hvor kunderne kun fortjener den bedste service og vejledning og sunde produkter til gode, lave priser.

Det er 50 års ekspertise i helsekost, der er samlet bag disken hos Holte Helsekost i Holte Midtpunkt.

Stigende interesse for at leve sundt
Et duftpotpourri af the, krydderier og sæber forkæler næsen, når man træder ind i Holte Helsekost, der er en stor og velassorteret specialforretning med et bredt udvalg af helsekostprodukter, der understøtter danskernes stigende interesse for at leve sundt. Sortimentet omfatter kosttilskud, naturlægemidler, stærke vitaminer, mineraler og homøopatiske lægemidler fra kvalitetssikre varemærker. Moderne kunder forholder sig kritisk til det, de putter i munden og smører sig ind i, og derfor handler det for Althea Sabroe og Sten Melms om hele tiden at være på forkant med udviklingen og have den størst mulige indsigt i de produkter, de forhandler.
”Der er efterhånden stor konkurrence på markedet for helsekost, men selv om vi er blevet ældre, så følger vi med alligevel og holder trit med udviklingen, så vi kan imødekomme kundernes ønske om at købe nogle af de nyeste helsekostprodukter i en høj kvalitet,” siger Althea.

Stor efterspørgsel på økologi
Gennem alle årene har ægteparret oplevet en konstant stigning i efterspørgslen på Holte Helsekosts specialprodukter – både inden for kosttilskud og naturlægemidler, og i høj grad også når det gælder biodynamiske og økologiske produkter. Således byder det store økologiske og biodynamiske sortiment blandt meget andet på mel fra Bageriet Aurion i Hjørring og de populære produkter fra Pukka.

Organiske søde sager
Til det gode liv hører også eksklusive søde sager af højeste kvalitet. Holte Helsekost fører de økologiske chokoladeprodukter fra Summerbird og glutenfri Lakrids by Johan Bülow.

Vi bliver ved!
Forretningens eksistensberettigelse er den gode, indsigtsfulde vejledning funderet i samlet 50 års erfaring på helsekost-området og det brede sortiment, som Holte Helsekost kan tilbyde.
”Så længe vi har hjertet med og kan hjælpe folk, så er vi her. Den dag, vi har mistet gejsten, og kun møder op af pligt, er det tid til at stoppe. Vores kunder fortjener kun den bedste service og vejledning og sunde produkter til gode lave priser. Et sundere liv skal ikke være dyrt. Vi glæder os til at byde Jer velkommen i Holte Helsekost.”

Så længe vi har hjertet med og kan hjælpe folk, så er vi her