Et sundere liv skal ikke være dyrt

Ægteparret Althea Sabroe og Sten Melms har samlet deres i alt 40 års helsekost-erfaring og står nu sammen i Holte Helsekost, hvor kunderne kun fortjener den bedste service og vejledning og sunde produkter til gode, lave priser

Det er 40 års ekspertise i helsekost, der nu er samlet bag disken hos Holte Helsekost i Holte Midtpunkt.
Her har ægteparret Althea Sabroe og Sten Melms forenet kræfterne efter i 20 år at have drevet to butikker – Klidmosteren i Hillerød og Holte Helsekost.
Klidmosteren er solgt og føres nu videre af en ny og yngre generation, og Sten Melms, der havde sin daglige gang i Hillerød, hvor navnet Klidmosteren er en institution blandt forbrugere af helsekost og naturmedicin, er blevet kollega med sin hustru Althea Sabroe i Holte Helsekost.
”Salget af Klidmosteren er på ingen måde et tegn på, at vi er på vej ud af helsekostbranchen. Vi ønskede bare ikke længere at have to forretninger. Egentlig er vores alder til, at vi godt kunne gå på pension, men det har vi slet ikke lyst til endnu,” siger Sten Melms, der nu får mere arbejds- og fritid sammen med sin hustru, samtidig med at de kan fokusere indsatsen på Holte Helsekost og de mange faste og nye kunder, der er kommet til.

Stigende interesse for at leve sundt
Et duftpotpourri af the, krydderier og sæber forkæler næsen, når man træder ind i Holte Helsekost, der er en stor og velassorteret specialforretning med et bredt udvalg af helsekostprodukter, der understøtter danskernes stigende interesse for at leve sundt.
Sortimentet omfatter kosttilskud, naturlægemidler, stærke vitaminer, mineraler og homøopatiske lægemidler fra kvalitetssikre varemærker.
Moderne kunder forholder sig kritisk til det, de putter i munden og smører sig ind i, og derfor handler det for Althea Sabroe og Sten Melms om hele tiden at være på forkant med udviklingen og have den størst mulige indsigt i de produkter, de forhandler.
”Der er efterhånden stor konkurrence på markedet for helsekost, men selv om vi er blevet ældre, så følger vi med alligevel og holder trit med udviklingen, så vi kan imødekomme kundernes ønske om at købe nogle af de nyeste helsekostprodukter i en høj kvalitet,” siger Althea.

Stor efterspørgsel på økologi
Gennem alle årene har ægteparret oplevet en konstant stigning i efterspørgslen på Holte Helsekosts specialprodukter – både inden for kosttilskud og naturlægemidler, og i høj grad også når det gælder biodynamiske og økologiske produkter.
Således byder det store økologiske og biodynamiske sortiment blandt meget andet på mel fra Bageriet Aurion i Hjørring og de populære produkter fra Pukka.

Organiske søde sager
Til det gode liv hører også eksklusive søde sager af højeste kvalitet.
Holte Helsekost fører de økologiske chokoladeprodukter fra Summerbird og glutenfri Lakrids by Johan Bülow.
Hos Holte Helsekost kan du nu også få The Mallows™, der er økologiske skumfiduser, som Johan Bülows søster Emma Bülow står bag.
Sidste nyt er de nordiske gourmet-vingummier Wally and Whiz. I oktober begynder Holte Helsekost salget af årets julekalendere fra Summerbird, Lakrids by Johan Bülow og Wally and Whiz efter først-til-mølle-princippet.

Vi bliver ved!
Forretningens eksistensberettigelse er den gode, indsigtsfulde vejledning funderet i samlet 40 års erfaring på helsekost-området og det brede sortiment, som Holte Helsekost kan tilbyde.
”Så længe vi har hjertet med og kan hjælpe folk, så er vi her. Den dag, vi har mistet gejsten, og kun møder op af pligt, er det tid til at stoppe. Vores kunder fortjener kun den bedste service og vejledning og sunde produkter til gode lave priser. Et sundere liv skal ikke være dyrt,” siger Althea Sabroe og Sten Melms.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen i Holte Helsekost.